Välkommen till Deltab!

 
Knappast någon bransch är så fylld av erbjudanden som vår. Det vimlar av T-shirts, kepsar, tröjor och jackor till kampanjpriser och det är nära nog omöjligt att ha koll på vad som verkligen är billigt och vad som i långa loppet blir en dyr affär.
 
Vi tog tidigt uppdraget ”att profilera kundföretaget” på allvar och utan en konsekvent satsning på att leverera något mer än kampanjvaror hade vi aldrig överlevt så länge som företag. När det gäller profilkläder är det faktiskt oftast viktigare att välja leverantör än att välja produkt eftersom produkten egentligen till 75% består av kunnande och service.

Tydligast märks vår affärssyn i det egenutvecklade klädmärket Baseline – ett varumärke som vi genom åren format till ett profilprogram som verkligen står för det vi vill representera:

-Hög kvalitet, hög prisvärdhet, stor flexibilitet och god leveranssäkerhet.

Med vår hemsida vill vi ge dig en bild av hur vi jobbar och exempel på vad vi har att erbjuda för att förstärka ditt företags profil. Och skulle vi en vacker dag erbjuda dig en ”kampanjvara” så vet du att det inte är en ”billig” produkt. Bara en ovanligt bra affär.


Pär Mellberg
Deltab Profil & Design


 

 < TILLBAKA