Arbetskläder som Helly Hansen Workwear i Gävle

Arbetskläder i Gävle

På Deltab kan vi erbjuda er snygga, slitstarka och funktionella arbetskläder med smarta funktioner för alla yrkesgrupper. Vi jobbar med ledande varumärken som exempelvis The Shirt Factory, Berkeley och Helly Hansen Workwear, ett utmärkt alternativ för byggföretag. Slitstarka kläder behöver inte utesluta bra passform, vi har ett brett sortiment av profilkläder i Gävle och kan därför erbjuda er kläder oavsett yrkesbakgrund och bransch. Kom gärna in till vårt showroom i Strömsbro för att se vårt utbud och prova kläderna!

Eget tryckeri och brodyrproduktion för arbetskläder i Gävle

Det som skiljer oss från andra profileringsföretag är att vi arbetar med hela processen, det vill säga vi använder oss av eget tryckeri och brodyrproduktion. Detta innebär att du som kund slipper en onödig mellanhand som höjer kostnaden och vi lyckas leverera i god tid då vi inte heller är beroende av något annat företag som sköter produktion. Skulle det vara bråttom med en leverans har vi fördelen att kunna korta ner leveranstiden enligt överenskommelse. Vi arbetar med de ledande varumärken och har, utöver eget tryckeri, egen tillverkning i väl utvalda fabriker världen över. Eftersom vi har ett omfattande sortiment av profilprodukter så sitter vi gärna ned mer er och går igenom era idéer och tankar, samt målgrupp och resultat.

På vår hemsida hittar du största delen av vårt sortiment, men om ert företag mot förmodan vill ha en skräddarsydd lösning, vare sig det gäller arbetskläder eller andra profilprodukter, så hjälper vi er gärna. Deltab värdesätter kvalitet. Det är det bästa sättet att bygga långsiktiga relationer på. Nöjda kunder är återkommande kunder, därför tummar vi aldrig på kvalitén. Vi arbetar med helhetslösningar, från order till leverans och levererar de bästa lösningarna för våra kunder. Vi erbjuder våra kunder snabba leveranser och de kan alltid känna sig trygga med att det blir rätt, från början till slut.

Kontakta oss för mer information om produkter som Helly Hansen

Vi värdesätter vårt engagemang, vi bryr oss om våra kunder helt enkelt. Vårt mål är att skapa Sveriges bästa relationer genom våra kunder. Vi har varit verksamma i över 30 år och därmed är ett av Sveriges ledande profilföretag Vi har lång erfarenhet och ovärderliga kunskaper om de bästa lösningarna för just ert företag i Gävle och även utanför. Varmt välkomna till oss på Deltab när ni är i behov av snygga, användbara arbetskläder i Gävle.Nyckelord:
Arbetskläder Gävle, Helly Hansen Workwear


Beställ arbetskläder

Besök vår e-shop om du vill beställa kläder, direkt online.

Kontakta oss

Telefon: 026-18 21 80
E-mail: info@deltab.se
Box 138
Sandmogatan 4
801 03 Gävle