Reklamkarameller & chokladbitar med tryck i Gävle - godis med logga

Reklamgodis för ditt företag i Gävle

Ett utmärkt sätt att stärka kundrelationer är att skapa företagets egna reklamgodis. Deltab kan erbjuda en stor variation av reklamgodis som exempelvis choklad med företagets logga eller annat tryck efter önskemål.

Vem blir inte glad av godis?

Vi har ett brett sortiment att välja på. Det går bra att beställa karameller, fudge och kolor eller varför inte mörk choklad? Alla blir glada av reklamgodis och ni ger mottagaren möjlighet att komma ihåg ert företag och varumärke tack vare er unika logga och tryck. Reklamkarameller är ett bra sätt att nå ut till potentiella kunder på mässor och liknande event, alternativt att alltid ha framme på kontoret för nya besökare. Du kan välja mellan olika smaker och använda ditt varumärke för att väcka uppmärksamhet.

Bjud på ditt varumärke med chokladbitar i Gävle

Bjud på lyxig choklad till kaffet och gör ett gott intryck på era kunder. Choklad har alltid varit väldigt uppskattat och vi kan erbjuda er något som passar alla med olika smaker och idéer. Chokladbitar med tryck kommer i mörk choklad, mjölkchoklad, vit choklad och i olika storlekar och former, beroende på vad ni vill ha. Vi skräddarsyr er beställning efter tycke och smak. Besök gärna oss och vårt showroom om du vill se och känna på de produkter vi säljer. Godis är såklart även en uppskattad julgåva till dina kunder och en självklarhet på påsk.

Profilera ditt företag med reklamkarameller

Deltab i Gävle har arbetat med profilering av företag och marknadsföring sedan över 30 år och har därför stor erfarenhet av vad företag kan och bör erbjuda befintliga såväl som potentiella kunder. Vi hjälper er med ett genomtänkt profilprogram som hjälper er stärka företagets varumärke och engagerar både anställda och kunder. Att använda sig av reklamgodis är en välbeprövad metod inom marknadsföring. Några fördelar med reklamgodis med tryck eller logga är att man lockar till sig fler besökare och gäster om man exempelvis står vid en monter på en mässa, det är ett effektivt sätt att väcka uppmärksamhet men det är även en fin gåva att ge till sina kunder och ser varmt och välkomnande ut i en reception.

Deltab värdesätter kvalitet. Det är det bästa sättet att bygga långsiktiga relationer på. Nöjda kunder är återkommande kunder, därför tummar vi aldrig på kvalitén. Vi arbetar med helhetslösningar, från order till leverans och levererar de bästa lösningarna för våra kunder. Vi erbjuder våra kunder snabba leveranser och de kan alltid känna sig trygga med att det blir rätt, från början till slut.

Vi värdesätter vårt engagemang, vi bryr oss om våra kunder helt enkelt. Vårt mål är att skapa Sveriges bästa relationer genom våra kunder. Vi har varit verksamma i över 30 år och därmed är ett av Sveriges ledande profilföretag. Vi har lång erfarenhet och ovärderliga kunskaper om de bästa lösningarna för just ert företag i Gävle och även utanför. Varmt välkomna!

Nyckelord:
Choklad med logga, godis med tryck, chokladbitar med tryck, Gävle

Beställ godis med logga

Besök vår e-shop om du vill beställa reklamgodis i Gävle, direkt online.

Kontakta oss

Telefon: 026-18 21 80
E-mail: info@deltab.se
Box 138
Sandmogatan 4
801 03 Gävle